ELEKTRICKÝ MULTIFUNKČNÍ HRNEC BROCK 6L, TLAKOVÝ, PARNÍ, POMALÝ, RÝŽOVAR, JOGURTOVAČ, 1000W
Kód PMC 1706
Skladem 5
Vaše cena s DPH 1 699,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Elektrický multifunkční hrnec o objemu 6l kombinuje funkci několika spotřebičů a je tedy ideálním univerzálním řešením do vaší kuchyně ať už doma nebo na chatě. Tento jeden hrnec zvládá díky různým nastavením funkci tlakového hrnce, parního hrnce, rýžovaru, pomalého hrnce, jogurtovače nebo polévkovaru.

Multifunkční elektrický hrnec má na digitálním displeji, tyto přednastavené programy vaření: rýže, fazole/chili, polévka/vývar, jogurt, maso/guláš, vaření na páře, orestování, pomalé vaření, ovesná kaše, vícezrnné, vaření pod vysokým tlakem nebo pod nízkým tlakem.

Multifunkční tlakový hrnec má funkci udržování jídla v teple. Pokud ji nevypnete, tak po skončení vaření bude automaticky udržovat váš pokrm teplý až po dobu 24 hodin.

Elektrický hrnec nabízí dále možnost odložení začátku vaření až o 24 hodin po 30 minutových intervalech. Takže když stihnete po ránu připravit ingredience na večerní polévku, nastavíte si časovač a klidně můžete odejít do práce. Polévka bude hotová v době, kdy se vrátíte domů.

Vnitřní hrnec, ve kterém se vaří, má nepřilnavý povrch, takže se na něj nic nepřichytává a snadno se čistí.

Kromě vnitřního hrnce je součástí balení též praktická odměrka a lžíce na rýži.

Elektrický multifunkční hrnec je užitečným zařízením, které díky množství funkcí ušetří spoustu místa. Je vhodný pro širokou škálu pokrmů a nabízí různé možnosti nastavení, což umožňuje uživatelům přizpůsobit proces vaření jejich potřebám.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe připravit různé druhy pokrmů.

PARAMETRY
Příkon 1000 W
Napájení 230 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 340
Výška 350
Výrobce BROCK
Kapacita 6l
Váha 4,8 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH