KONVEKTOR, 3 STUPNĚ VÝKONU, MAX 2000W, DISPLEJ, DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ, ČASOVAČ, VENTILÁTOR
Kód ECHS2KW-LD
Skladem 3
Vaše cena s DPH 1 499,00 Kč
POPIS

Elektrický konvektor německé značky Entac o maximálním výkonu 2000W můžete použít pro vytopení menší místnosti, jako podporu k jiným topidlům či jako záložní zdroj tepla.

Tento konvektor, stojící na nožičkách na podlaze, má následující funkce:

  • Stupeň ohřevu – žádný, 800W, 1200W nebo 2000W.
  • Zapnutí nebo vypnutí vestavěného ventilátoru pro lepší cirkulaci vzduchu.
  • Nastavení požadované teploty vytápění, po jejímž dosažení se přitápění vypne do doby, než teplota opět poklesne.
  • Časovačem po 1 hodinových krocích nastavíte, jak dlouho má být přímotop zapnutý (až 24 hodin).
Výše uvedené funkce zobrazuje podsvícený LED displej na konvektoru, takže vždy víte, co máte nastavené. Displej též zobrazuje aktuální teplotu v místnosti.

Elektrický konvektor můžete snadno a rychle ovládat buď dotykovými tlačítky okolo displeje anebo dálkovým ovládáním, které je součástí balení. Oběma způsoby si můžete nastavit veškeré, výše popsané, funkce tohoto přímotopu. Dálkové ovládání obsahuje knoflíkovou baterii CR2025. Náhradní baterii si u nás můžete přikoupit za skvělou cenu.

V horní části má konvektor po obou stranách úchyty pro bezpečné přenášení přístroje. Samozřejmě též disponuje ochranou proti přehřátí.

Přímotop konvektor funguje na principu přirozené konvekce, což je proces, při kterém teplý vzduch stoupá a studený klesá. Konvektor má elektrický topný prvek, který ohřívá vzduch uvnitř přístroje. Tento ohřátý vzduch stoupá vzhůru skrz větrací otvory a vytváří tak cirkulaci vzduchu v místnosti. Studený vzduch je nasáván do spodní části konvektoru, zahříván a opět vypouštěn nahoru. Pro rychlejší cirkulaci vzduchu si u tohoto modelu můžete zapnout vestavěný ventilátor.

Konvektory jsou účinné v tom, že dokáží rychle ohřát místnost, protože neohřívají přímo objekty (jako například infračervené topení), ale cirkulující vzduch. Výhodou je rovnoměrné rozprostření tepla po celé místnosti.

PARAMETRY
Příkon 2000 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 570
Hloubka 100
Výška 390
Váha 2,9 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH