MLÝNEK NA KÁVU BROCK, S TŘÍŠTIVÝMI NOŽI, 150W, NA 50G KÁVY, STŘÍBRNÝ
Kód CG 4050 SS
Skladem 3
Vaše cena s DPH 499,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Domácí elektrický mlýnek na kávu s tříštivými noži z nerezové oceli, jímž si sami snadno a rychle namelete 50g kávy na hrubost, kterou potřebujete.

Tento mlýnek na kávu funguje tím způsobem, že pokud chcete namlít kávu, položíte dlaň na víčko a zatlačíte jej směrem dolů. Dokud tlačíte, mlýnek mele. Jakmile uvolníte tlak, mlýnek přestane mlít. Melte pouze v krátkých intervalech několika sekund, pak uvolněte tlak na víčko. Průhledným víčkem zkontrolujte, zda je káva umletá tak, jak potřebujete, a pokud ne, protřepejte a pokračujte v mletí v krátkých intervalech.

Víčko je na vršku mlýnku na kávu pouze položené. Takže vám nebude překážet žádný pant při vysypávání namleté kávy, a nebudete se ani zdržovat žádným šroubováním. Prostě jen do mlýnku nasypete kávová zrna, nasadíte víčko a hned melete. Mlýnek bez víčka nefunguje, rotace nožů bez něj nelze spustit, takže nehrozí bezpečnostní riziko.

Napájecí kabel černé barvy vychází ze spodní strany mlýnku a měří 85cm. Ve spodní straně mlýnku je prostor pro navinutí kabelu. Kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití spotřebiče i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Elegantní funkční design kávomlýnku kombinující kov a plast, kombinace černé a stříbrné barvy, jednoduché ovládání i údržba, jej předurčují k tomu, aby se stal vaším oblíbeným kuchyňským pomocníkem. Díky nízké hmotnosti a kompaktním rozměrům se nejen snadno skladuje, ale lze jej vzít s sebou i na cesty.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe mlýnek na kávu používat.

PARAMETRY
Příkon 150 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 100
Výška 190
Výrobce BROCK
Kapacita 50g
Váha 0,9 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH