PŘÍMOTOP - KLASICKÝ KONVEKTOR, 3 STUPNĚ VÝKONU, MAX 2000W
Kód EPCHB750-S
Skladem 3
Vaše cena s DPH 799,00 Kč
POPIS

Elektrický konvektor německé značky Entac o maximálním výkonu 2000W můžete použít pro vytopení menší místnosti, jako podporu k jiným topidlům či jako záložní zdroj tepla.

Tento konvektor, stojící na nožičkách na podlaze, má následující funkce:

  • Stupeň ohřevu – žádný, 750W, 1250W nebo 2000W.
  • Nastavení požadované teploty vytápění, po jejímž dosažení se přitápění vypne do doby, než teplota opět poklesne. Nenastavuje se číslem, ale stupnicí více/méně.
Výše uvedené funkce nastavíte přepínačem a otočným ovladačem na boku přímotopu.

V horní části má konvektor po obou stranách úchyty pro bezpečné přenášení přístroje. Samozřejmě též disponuje ochranou proti převrácení.

Přímotop konvektor funguje na principu přirozené konvekce, což je proces, při kterém teplý vzduch stoupá a studený klesá. Konvektor má elektrický topný prvek, který ohřívá vzduch uvnitř přístroje. Tento ohřátý vzduch stoupá vzhůru skrz větrací otvory a vytváří tak cirkulaci vzduchu v místnosti. Studený vzduch je nasáván do spodní části konvektoru, zahříván a opět vypouštěn nahoru.

Konvektory jsou účinné v tom, že dokáží rychle ohřát místnost, protože neohřívají přímo objekty (jako například infračervené topení), ale cirkulující vzduch. Výhodou je rovnoměrné rozprostření tepla po celé místnosti.

PARAMETRY
Příkon 2000 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 530
Hloubka 100
Výška 390
Váha 2,05 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH