RUČNÍ MIXÉR BROCK, 300W, 5 RYCHLOSTÍ + TURBO, NA HNĚTENÍ TĚSTA A ŠLEHÁNÍ, BÍLOŠEDÝ
Kód HM 4002 WH
Skladem 0
Vaše cena s DPH 419,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Elektrický ruční mixér pro domácí použití, který můžete použít jako hnětač těsta nebo jako šlehač. Součástí balení jsou totiž, kromě těla mixéru s motorem, též dva hnětací háčky a dvě šlehací metly. Toto příslušenství je vyrobeno z odolné nerezové oceli.

Tento ruční mixér má motor o příkonu 300W. Na horní straně těla mixéru najdete ovladač rychlosti, kterým si vyberete z 5 různých rychlostí. K tomu je zde navíc též tlačítko pro turbo rychlost.

Hnětací háčky a šlehací metly jsou odnímatelné pomocí dalšího tlačítka na těle mixéru, což výrazně usnadňuje jejich čištění a mytí.

Součástí mixéru není miska na suroviny, takže nejste omezováni množstvím těsta, které chcete uhníst nebo smetany, kterou chcete ušlehat. Prostě jen použijete svoji misku odpovídající velikosti.

Díky kompaktním rozměrům, nízké hmotnosti, jednoduchému ovládání a ergonomicky tvarovanému držadlu najde tento ruční mixér své místo v každé domácnosti, snadno a dobře se používá.

Přívodní kabel bílé barvy je dlouhý 1m a má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití mixéru i v zásuvkách v některých cizích zemích.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe ruční mixér používat.

PARAMETRY
Příkon 300 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 200
Hloubka 70
Výška 150
Výrobce BROCK
Váha 0,82 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH