RYCHLOVARNÁ KONVICE 1,7L, BROCK, SKLO, 1850-2200W, S MODRÝM PODSVITEM
Kód WK 2102 BK
Skladem 0
Vaše cena s DPH 459,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Skleněná rychlovarná konvice o objemu 1,7l s klasickým, ergonomickým tvarem. Provedení z kvalitního, žáruvzdorného borosilikátového skla, které je odolné proti skvrnám. Topná deska z nerezové oceli je vestavěná, skrytá. Maximální výkon 2200W.

Během ohřívání vody svítí led diody modré barvy po obvodu dna konvice do vařící se vody, tento jemný podsvit zajímavým způsobem zvýrazní pohyb vody a bublin v konvici. Na boku rychlovarné konvice najdete rysky zobrazující obsah 0,5, 1 a 1,7 litru vody, což je maximum. Na víku konvice je bezpečnostní tlačítko pro jeho uvolnění.

Tato rychlovarná konvice má trojí ochranu - automaticky se vypne po uvedení vody do varu, má ochranu proti přehřátí při zapnutí prázdné konvice a při vyjmutí ze základny se též automaticky vypne. V základně konvice je umístěn prostor pro navinutí napájecího kabelu, který má délku 70cm.

Díky designově čisté a prosté kombinaci skla, matného černého plastu a nerezové oceli nebude tato rychlovarná konvice rušivým prvkem ve Vaší kuchyni. Ale když ji zapnete, nikdo neodolá podívané na bubliny prodírající si cestu vzhůru vodním sloupcem podsvíceným modrými led diodami.

PARAMETRY
Příkon 2200 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Sklo
Průměr 160 mm
Certifikáty CE
Výška 240
Barva NEREZ A ČERNÁ
Výrobce BROCK
Kapacita 1,7 l
Váha 1,5 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH