RYCHLOVARNÁ KONVICE 1,8L, BROCK, PLAST A NEREZ, 1500W, ČERNÁ
Kód WK 0618 BK
Skladem 3
Vaše cena s DPH 399,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Elegantní rychlovarná konvice o objemu 1,8l s klasickým, ergonomickým tvarem. Provedení z kvalitního, žáruvzdorného plastu – vnější část a nerezu – vnitřek konvice. Topná deska z nerezové oceli je vestavěná, skrytá. Maximální výkon 1500W.

Na víku rychlovarné konvice je bezpečnostní tlačítko pro jeho uvolnění.

Tato rychlovarná konvice má trojí ochranu - automaticky se vypne po uvedení vody do varu, má ochranu proti přehřátí při zapnutí prázdné konvice a při vyjmutí ze základny se též automaticky vypne. V základně konvice je umístěn prostor pro navinutí napájecího kabelu, který má délku 60cm.

Díky neotřelé kombinaci černého plastu ve vysokém lesku a nerezové oceli se tato rychlovarná konvice stane originálním designovým prvkem vaší kuchyně, jehož eleganci dále umocňuje jemné vzorování ve tvaru diamantů na těle konvice, které zajímavým způsobem lámou světlo. Díky dvojímu povrchu je provoz této konvice tišší, než u běžných výrobků.

PARAMETRY
Příkon 1500 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Průměr 170 mm
Certifikáty CE
Výška 270
Barva ČERNÁ A NEREZ
Výrobce BROCK
Kapacita 1,8 l
Váha 1,1 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH