SADA: TYČOVÝ MIXÉR, ŠLEHAČ A SEKÁČEK BROCK, NEREZ, 7 RYCHLOSTÍ + TURBO, 700W
Kód HBS 9002 S
Skladem 2
Vaše cena s DPH 699,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Elektrický tyčový mixér pro domácí použití, který můžete použít nejen jako tyčový mixér, ale též jako šlehač či sekáček. Součástí balení jsou totiž, kromě těla mixéru s motorem, též noha tyčového mixéru, šlehací metla, sekáček s vlastní nádobou 500lm a 650ml odměrka.

Ruční mixér je ideální pro přípravu dipů, omáček, polévek, majonézy a dětské stravy, stejně jako pro míchání a přípravu mléčných koktejlů nebo smoothies. Velkou výhodou tohoto tyčového mixéru je převážná část těla mixéru, celá noha mixéru a dvoukřídlová čepel z nerezové oceli, která je prostě lepší a odolnější, než plast.

Potřebujete-li našlehat vejce nebo smetanu, jednoduše k tělu mixéru připojíte dodanou šlehací metlu, a máte šlehač. Můžete jej používat s dodanou odměrkou o objemu 650ml nebo s jinou vhodnou nádobou.

Sekáček má rovnou svoji menší misku, kterou připojíte k tělu mixéru a můžete si nasekat cibuli, česnek, petržel a další zeleninu či čerstvé koření.

Tento tyčový mixér má motor o příkonu 700W a disponuje dvěma tlačítky pro provoz – normální rychlost nebo turbo. Na horní straně těla mixéru je otočný ovladač, kterým si vyberete ze 7 úrovní otáček. Tlačítko pro normální rychlost, stejně jako tlačítko pro turbo rychlost, vycházejí z tohoto nastavení

Jednotlivé díly mixéru jsou odnímatelné, což výrazně usnadňuje jejich čištění a mytí. Na horní straně mixéru najdete poutko na zavěšení. Přívodní kabel černé barvy je dlouhý 1m.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe mixér používat.

PARAMETRY
Příkon 700 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 60
Výška 380
Výrobce BROCK
Váha 1,2 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH