SADA: TYČOVÝ MIXÉR, ŠLEHAČ A SEKÁČEK BROCK, NEREZ NOHA, 2 RYCHLOSTI, 300W
Kód HBS 6001 WH
Skladem 1
Vaše cena s DPH 749,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Elektrický tyčový mixér pro domácí použití, který můžete použít nejen jako tyčový mixér, ale též jako šlehač či sekáček. Součástí balení jsou totiž, kromě těla mixéru s motorem, též noha tyčového mixéru, šlehací metla, sekáček s vlastní nádobou 500lm a 700ml odměrka.

Ruční mixér je ideální pro přípravu dipů, omáček, polévek, majonézy a dětské stravy, stejně jako pro míchání a přípravu mléčných koktejlů nebo smoothies. Velkou výhodou tohoto tyčového mixéru je noha a dvoukřídlová čepel z nerezové oceli, která je prostě lepší a odolnější, než plast.

Potřebujete-li našlehat vejce nebo smetanu, jednoduše k tělu mixéru připojíte dodanou šlehací metlu, a máte šlehač. Můžete jej používat s dodanou odměrkou o objemu 700ml nebo s jinou vhodnou nádobou.

Sekáček má rovnou svoji menší misku, kterou připojíte k tělu mixéru a můžete si nasekat cibuli, česnek, petržel a další zeleninu či čerstvé koření.

Tento tyčový mixér má motor o příkonu 300W a disponuje dvěma rychlostmi. Potřebujete-li velký výkon, prostě využijete turborychlost.

Jednotlivé díly mixéru jsou odnímatelné, což výrazně usnadňuje jejich čištění a mytí.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe mixér používat.

PARAMETRY
Příkon 300 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 60
Výška 380
Výrobce BROCK
Váha 1,5 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH