SLOUPOVÝ TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR 70CM, 2 STUPNĚ VÝKONU, MAX 2000W, DISPLEJ, DÁLKOVÉ OVL.
Kód EPTCFHT2000-W-LD
Skladem 3
Vaše cena s DPH 1 499,00 Kč
POPIS

Elektrický přímotop – sloupový teplovzdušný ventilátor německé značky Entac o maximálním výkonu 2000W můžete použít pro vytopení menší místnosti, jako podporu k jiným topidlům či jako záložní zdroj tepla. V teple může tento přímotop sloužit jako větrák bez přitápění, zatímco v chladném prostředí jej můžete přepnout na přitápění.

Tento teplovzdušný ventilátor, stojící na podstavci na podlaze, má následující funkce:

  • Stupeň ohřevu – žádný, 1000W nebo 2000W.
  • Nastavení požadované teploty vytápění, po jejímž dosažení se přitápění vypne do doby, než teplota opět poklesne. Nastavujete ve °C v rozmezí 15-45°C.
  • Časovačem po 1 hodinových krocích nastavíte, jak dlouho má být přímotop zapnutý (až 12 hodin).
  • Můžete si též zapnout rotaci věžového přímotopu v rozpětí 70°, díky níž se teplo lépe rozprostře v prostoru.
  • Při vypnutí teplovzdušného ventilátoru se spustí 30 sekundový odpočet, po jehož uplynutí se přímotop vypne.
Výše uvedené funkce zobrazuje podsvícený LED displej na přední straně přímotopu, takže vždy víte, co máte nastavené. Displej též zobrazuje teplotu v místnosti.

Teplovzdušný ventilátor ovládáte buď dotykovými tlačítky na vršku sloupu nebo dálkovým ovládáním, které je součástí balení. Dálkové ovládání obsahuje knoflíkovou baterii CR2025. Náhradní baterii si u nás můžete přikoupit za skvělou cenu.

V zadní části má teplovzdušný ventilátor úchyt pro bezpečné přenášení přístroje. Samozřejmě též disponuje ochranou proti převržení, v takovém případě se automaticky vypne. Napájecí kabel má délku 140cm.

Teplovzdušný ventilátor funguje na principu ohřevu vzduchu pomocí elektrického topného tělesa, které následně ventilátor rozfouká do prostoru. Může také fungovat jako ochlazovač vzduchu, když je topné těleso vypnuté a ventilátor pracuje pouze s okolním vzduchem.

PARAMETRY
Příkon 2000 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 180
Hloubka 180
Výška 700
Váha 2 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH