STMÍVATELNÁ LED STOJACÍ LAMPA RGB 8W BAREVNÁ HUDBA, DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Kód ABLSBL-CLP8W-RGBIC
Skladem 5
Vaše cena s DPH 519,00 Kč
POPIS

Barevná, plynule stmívatelná LED stojací lampa s barevnou hudbou o příkonu 8W, svítící barvami ze spektra RGB, lze přepnout i na bílou barvu světla. Lampa má navíc spoustu funkcí a efektů, včetně senzoru reagujícího na zvuk a jde ji tudíž použít jako barevnou hudbu.

Tato RGB stojací lampa s barevnou hudbou se ovládá dálkovým ovládáním. To je napájeno přiloženou knoflíkovou baterií CR2032, další si u nás můžete přikoupit za dobrou cenu. Dálkovým ovládáním zapnete lampu buď do režimu svícení studenou bílou barvou světla, nebo barevného RGB režimu a můžete ji plynule stmívat. V rámci RGB barevného svícení pak můžete nastavit množství pokročilých funkcí a programů. Barevná hudba funguje díky zvukovému senzoru v lampě, která v režimu barevné hudby reaguje na jakýkoliv zvuk, ať jsou to kroky nebo hlas.

Součástí stojací lampy je napájecí kabel s USB koncovkou, který můžete zapojit do počítače nebo do zástrčky s USB slotem do zásuvky (např. nabíječka telefonu, prodlužovačka s USB slotem), která není součástí balení. Lze ji však u nás přikoupit.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

PARAMETRY
Příkon 8 W
Stmívatelnost Ano
Barva světla RGB
Životnost 30000 h
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Průměr 30 mm
Délka 1132 mm
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Funkce Barevná hudba
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH