ZAHRADNÍ SOLÁRNÍ REFLEKTOR, 29CM, ZAPICHOVACÍ, ČERNÝ, BÍLÉ SVĚTLO
Kód EGSL-P3LGF32-PDQ
Skladem 9
Vaše cena s DPH 129,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Solární lampa pro dekorativní osvětlení vaší zahrady. Tato solární lampa má zabudovaný senzor stmívání - jakmile se setmí, začne sama svítit slabým bílým světlem. Intenzita světla je o něco vyšší než u obyčejných solárních lamp do zahrady – reflektor má 3 led diody namísto jedné. Zblízka je proto ve tmě schopen nasvětlit i nějaký menší prvek na zahradě, jako je třeba keř nebo soška. Ovšem na nasvětlení většího objektu z větší vzdálenosti, např. fasády domu, nestačí.

Tento solární reflektor má solární panel umístěn na vrchní straně a lze jej naklápět, aby zachytil co nejvíce slunečních paprsků. Led diody jsou umístěny v hlavě reflektoru, kterou můžete naklápět v rozpětí 180°. Takže reflektor může v extrémní poloze svítit buď přímo nahoru nebo přímo dolu anebo kamkoliv mezi těmito polohami, třeba rovně před sebe.

Tato solární lampa má stupeň krytí IP44, je tudíž plně uzpůsobena běžnému venkovnímu použití na vaší zahradě. Výška solárního reflektoru, včetně hrotu, je 29cm, takže jej lze zapíchnout do dostatečné hloubky, aby byl stabilní, a přitom stále plnil svůj účel – dekorativní osvětlení pve tmě. Zdrojem světla jsou 3 úsporné led diody s bílým světlem.

Instalace? Vůbec žádná! Jedná se o soběstačný zdroj světla se zabudovanou solární baterií Ni-MH 200mAh umístěnou v těle lampy, kterým osvětlíte venkovní prostory bez potřeby rozvádění vodičů elektrického proudu po zahradě. Po rozbalení zásilky prostě jen do nohy lampy zasunete hrot. Před prvním použitím je třeba zapnout vypínač na spodní straně solárního panelu. Solární lampa je přes den zdánlivě nečinná, ale ve skutečnosti se nabíjí. Do plného nabití potřebuje 8 hodin slunečního svitu. Jakmile se setmí, lampa se sama rozsvítí, není potřeba nic nastavovat ani zapínat. Celkem vydrží plně nabité led světlo fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

PARAMETRY
Napájení Nabíjecí baterie NI-MH 200mAh napájená solárním panelem V
Barva světla Bílá
Typ diod SMD
Počet diod 3
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 90
Hloubka 150
Čidlo pohybu Ne
Výška 290
Výrobce ENTAC
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH, PRO VELKOOBCHOD NAD 5.000,- KČ S DPH